EuroCollege Hogeschool: International Business School

MBO & HBO Opleidingen

Kleinschalig en begeleid. Meer dan een diploma!

Studeren aan de meest uitdagende school?

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Versneld, begeleid & kleinschalig, met veel praktijk? Wil jij doelen leren stellen en ontdekken dat discipline en passie de sleutels vormen tot jouw succes?  Laat jij je graag uitdagen? Kies dan één van onze mbo-opleidingen in hotel- en evenementen management, toerisme,  Asia, business & entrepreneurship of finance management. In Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Sinds 1949.

 Aanmelden? Plan 'n (online) gesprek of bezoek de opendag!

Brochure? Wat vinden studenten? Interview met de COO Begeleiding Bezoek de open dag Persoonlijk (online) Gesprek EuroCollege, waarom en hoe?

HBO en MBO, kleinschalig, voor jongeren met een eigen wil

EuroCollege is bij uitstek een kleinschalige HBO en MBO school voor mensen met ambitie die uitgedaagd, geïnspireerd  en daarbij gecoacht willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die gezien willen worden! Jongeren die willen samenwerken en leren van de besten. Onze docenten zijn dan ook succesvolle managers uit het bedrijfsleven. Jongeren die studeren niet altijd leuk vinden, maar begrijpen dat een succesvolle carriere alleen mogelijk is met een stevige voorbereiding en opleiding.

Learning by doing

Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten en projecten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines, echte stress en met echt geld. Uiteraard coachen wij jou samen met je medestudenten om je project op tijd af te krijgen. Het bedrijfsleven is lovend over de mentaliteit van onze studenten. No pain, No Gain!

Kleinschalig

EuroCollege kiest ervoor om klein en overzichtelijk te zijn, zodat wij jou alle aandacht kunnen geven. Een EuroCollege vestiging, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen (2020),  telt maximaal ca 250 studenten. Kleinschalig onderwijs maakt dat de directie, de docenten en de staf een persoonlijke band met de studenten en vice versa ontwikkelen. Wij werken met en voor elkaar. Dat is de kracht van EuroCollege.

Versneld

Bij ons studeer je sneller omdat wij efficiënt met onze tijd omgaan. Wij kennen geen lesuitval en je hebt ook niet vier maanden per jaar vakantie. Daardoor kan een hbo-opleiding of een mbo-opleiding een stuk sneller dan op een reguliere school afgerond worden. Dit kan alleen bereikt worden met de juiste mindset, discipline en motivatie.

School voor ondernemende en mensen met ambitie

Internationale kansen

De globalisering kent grote internationale kansen. In China, Zuidoost-Azië, India, Brazilië en Rusland schieten de bedrijven als paddenstoelen uit de grond. De grenzen vervagen. Iedereen heeft wel een droomland waar hij of zij zichzelf ziet wonen of zelfs werken. EuroCollege brengt je een stap dichter bij die droom.


Ambition is the first step to success. The second step is action!
Bezoek de open dag

Uitdagend

EuroCollege, opgericht in 1949.  De school waar je leert je grenzen te verleggen. Werkgevers staan in de rij voor onze studenten vanwege hun mentaliteit en ambitie.

Interviews Starten? Ook in januari! Ook in Eindhoven Ook in Groningen!

Erkend & geaccrediteerd

EuroCollege is een particuliere school en vind je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven. Studiefinanciering en de OV-jaarkaart gelden ook bij ons. Al onze majors, minors en specialisaties etc vallen onder deze vlag.