Aanmelden

Aanmelden voor een opleiding

Om een opleiding te volgend bij EuroCollege is het van belang dat je ons een aanmelding toestuurt. Hieronder lees je de stappen die nodig zijn om de aanmeldingsprocedure te starten.

Aanmelden

Aanmelden bij EuroCollege

Ben jij enthousiast over een MBO of HBO opleiding bij EuroCollege en wil je je graag aanmelden? Meld je dan aan! Dat kan het hele jaar door. We plannen dan eerst een intakegesprek. Op deze pagina lees je welke stappen je moet doorlopen om je aan te melden bij EuroCollege.

Meer weten over EuroCollege? Bezoek dan een van onze open dagen of vraag de brochure aan.

Open dagen Brochure aanvragen

Stap 1. Het intakegesprek

Eerst plannen we een intakegesprek. Dit is een soort sollicitatiegesprek waarbij we samen kijken of EuroCollege goed bij je past. We vinden het fijn als één van je ouders hierbij aanwezig is. Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen. Wij hebben ook een paar vragen. We willen meer weten over je motivatie, eventuele vooropleidingen en zijn benieuwd welke verwachtingen jij hebt van onze school. Het gesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Stap 2. Aanmelden voor de opleiding

Ben je na het intakegesprek nog net zo enthousiast over de opleiding en zijn wij enthousiast over jou? Dan kun je je officieel aanmelden voor de opleiding. Wij nemen contact met je op om dit verder in orde te maken. Hier lees je met welke opleidingskosten je rekening moet houden.

Stap 3. Start in september of januari

Is alles geregeld en de aanmelding voltooid? Dan start je in september of januari met je nieuwe opleiding bij EuroCollege. Tijdens de gezellige introductiedagen leer je je gemotiveerde medestudenten kennen. Daarna ga je aan de slag met lessen, tentamens en projecten.

Ben jij er klaar voor? Meld je dan vandaag nog aan voor het intakegesprek!

Intakegesprek aanvragen Online inschrijven