Aanmelden intake/adviesgesprek

Onze opleidingen starten in januari en september. Wil je je aanmelden voor een particuliere opleiding bij EuroCollege, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een intakegesprek te plannen. Bel of met het secretariaat: 010-4254744 of meld je aan online.

Intakegesprek

Een intakegesprek is een soort van sollicitatiegesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de school hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Advies gesprek

Een adviesgesprek is een gesprek waarin we samen kijken welke opleiding bij jou past. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de school hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een adviesgesprek duurt maximaal anderhalf uur.

Jouw gegevens
 

Introductiedagen

  • Omdat wij aan maatwerk doen en twee instroommomenten kennen, beperken wij ons niet tot een uiterste aanmelddatum. Aanmelden kan altijd.

  • Via het bovenstaande aanmeldformulier kies je de opleiding waar jouw voorkeur nu naar uit gaat. Tijdens het intakegesprek bespreken we specifiek wat de opleidingen inhouden. Mocht hieruit blijken dat je beter bij één van de andere opleidingen past, dan levert dat geen enkel probleem op.

  • Wij kunnen dit voor je terugvinden in ons bestand. Stuur ons een e-mail naar info@eurocollege.nl of bel ons op 010 - 478 01 29.