Uit de Nederlandse Studentenenquête (NSE) komt de opleiding International Hospitality & Event Management van EuroCollege het beste naar voren in de categorie Leisure & Events. “De studenten van EuroCollege zijn het meest enthousiast”.

Persoonlijke aandacht

EuroCollege biedt de studenten structuur en begeleid de studenten persoonlijk. “Gevolg van de strenge structuur is dat de studenten heel snel afstuderen (NSE)”. Ook de contacturen worden door de studenten aan de evenementen opleiding genoemd in positieve zin, “er worden zelfs zoveel contacturen verzorgd dat het van de studenten soms wel wat minder mag (NSE)”. Er wordt door de studenten in het tweede jaar ook gewerkt aan een Senior Project, waarbij zij zelf een evenement van A tot Z opzetten en uitvoeren. Op die manier komen zij nog meer in aanraking met de praktijk

Vestigingen over heel Nederland

EuroCollege heeft momenteel vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Vanaf september 2020 gaan ook de vestigingen in Eindhoven en Groningen open.

Geen les uitval

“Op EuroCollege is er geen lesuitval, de docenten komen uit het bedrijfsleven, er zijn senior projects en er is een grotere saamhorigheid. De sfeer is fijn; er is veel aandacht voor de studenten en er zijn kleine klassen” (Jennifer Sleman, oud-student).