Big Improvement Day 2019

Ook dit jaar voorzien de studenten van het EuroCollege de hospitality van de Big Improvement Day. Studenten van EuroCollege volgen daarnaast ook seminars van sprekers als: Patrick Anthonissen (CEO Young Impact) , Lennert van den Berg (ceo FlexSol Solutions) en Ali B zijn van de partij!
 

Dankzij een lange en duurzame relatie met BID werken zij jaarlijks mee om de gasten te voorzien van buitengewone gastvrijheid.

Wat is BID?

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan.

Grensoverschrijdende ontmoetingen

Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact gebracht worden. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leidt tot Big Improvement. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.