Dit jaar organiseert de projectgroep Charity Event 2019 een spectaculair evenement voor de Bobby & Robine Foundation.  Het evenement heeft als doestelling geld in te zamelen voor families die getroffen zijn door de ongeneeslijke ziekte CLN2.

‘Vechten voor het leven’

‘Vechten voor het leven’ vindt plaats op 1 april in Theater Gooiland in Hilversum. Deze bijzondere gebeurtenis is in het leven geroepen om steun te geven aan de Bobby & Robine Foundation. Gasten kunnen hun bijdrage leveren aan dit goede doel door een kaartje te kopen voor deze bijzondere avond of door een donatie te doen.

Entertainment

Het evenement biedt een bijzonder programma aan met veel entertainment. De gasten kunnen genieten van diverse optredens onder het genot van een spectaculair diner. Bovendien zullen er bokswedstrijden plaatsvinden die letterlijk in het teken zullen staan van “Vechten voor het leven” en zal de bekende Nederlandse artiest Waylon een concert geven. Gedurende de avond zal er een veiling plaatsvinden waarbij de gasten kunnen bieden op exclusieve items en ervaringen zoals een privé training met K1-wereldkampioen Remy Bonjasky of een sloeptocht voor 30 personen.

Opbrengsten

Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de Bobby & Robine Foundation. Dit goede doel is opgezet om Robine (5 jaar) en haar broertje Bobby (2 jaar) te ondersteunen bij hun strijd tegen de ongeneeslijke ziekte CLN2. Deze stofwisselingsziekte is zeer zeldzaam en gaat gepaard met blindheid, epilepsie en uitval van motoriek. In de meeste gevallen resulteert dit in vroegtijdig overlijden – tussen de 8 en 12 jaar. Voor dit goede doel wil de projectgroep Charity Event 2019 geld inzamelen om het leven van de getroffen families comfortabeler te maken en een bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek om zo kinderen met CLN2 een betere toekomst te bieden.

“Het organiseren van een groot evenement is natuurlijk altijd bijzonder, maar om ook nog eens deel uit te mogen maken van een avond met zo’n belangrijk doel maakt het extra speciaal. Wij als projectgroep hebben in de afgelopen maanden onze uiterste best gedaan om een zo sterk mogelijk evenement neer te zetten op 1 april. Wij hopen dat we hiermee ons steentje bij kunnen dragen en Robine & Bobby trots te kunnen maken.”

Iedereen van het EuroCollege wenst de projectgroep heel veel succes bij de uitvoering van dit belangrijke en bijzondere project.

Wil jij ook bij dit evenement aanwezig zijn en samen met de projectgroep meevechten voor dit prachtige doel? Koop dan nu je tickets via www.vechtenvoorhetleven.nl