Studenten uit het hoger onderwijs hebben EuroCollege verkozen tot de beste ondernemersopleiding van Nederland.  Dat blijkt uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) . De particuliere school van Edu van de Walle scoort een 4.4 op een maximale score van 5, een 8.8 op een schaal van 10.  Het concept van EuroCollege is vernieuwend.

“De studenten van EuroCollege zijn laaidend enthousiast. dit blijkt dan ook jaar op jaar. Het advies van de keuzegids is dan ook lovend. EuroCollege is een uitstekende keuze!”

Dat de particuliere opleiding goed aansluit bij het bedrijfsleven blijkt ook uit het motto van EuroCollege ‘’no pain, no gain’’. De studenten zetten alles op alles om de snelheid van de opleiding vast te houden. ‘’De opleiding gaat in een sneltrein, juist de medestudenten zorgen ervoor dat je elkaar gedurende de opleiding omhoog trekt. ‘’Je leert plannen en daardoor krijg je de vaardigheid om efficiënt met je tijd om te gaan.’’  Momenteel zitten de EuroCollege vestigingen in RotterdamAmsterdam en Utrecht. Volgend jaar zal de school uitbreiden naar Eindhoven en Groningen.

Het is een versnelde opleiding waarin ‘’zelfdiscipline, ambitie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan’’, aldus Aurelie Buijs student van het EuroCollege.