Wij zeggen het wel vaker: EuroCollege is anders. Onze unieke manier van opleiden komt naar voren in alle aspecten van onze school. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lessen van ervaren leermeesters, het Learning By Doing concept of de hechte band tussen de studenten onderling. Er is geen plek als EuroCollege! International Business & Entrepreneurship en student Jelle Koopman weet dit maar al te goed. Hij geeft jullie graag een kijkje in zijn dag op EuroCollege Amsterdam.

Jelle nam een hele dag een camera mee naar school om alles te kunnen filmen wat er zich afspeelt binnen de muren van EuroCollege. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren aan een particuliere school in Nederland? Dit is jouw kans om alvast de bijzondere sfeer te proeven vanaf je scherm.

Zo begint Jelles dag, net als die van veel studenten, met een lekker kopje koffie. Daarna neemt hij je mee naar zijn eigen studio waar hard gewerkt wordt aan de EuroCollege Succes Podcast. Jelle is één van de hosts van deze podcast en bespreekt samen met zijn medestudenten en ervaren ondernemers de weg naar succes. Nadat Jelle aan een nieuwe aflevering heeft gewerkt, volgt hij een interactieve les waar hij ook zijn kijkers naar meeneemt.

Als afsluiter van de dag heeft Jelle kennis mogen maken met bijzondere gasten van Disney Florida. EuroCollege heeft namelijk sinds enkele jaren een samenwerking met de Happiest Place On Earth waarbij studenten de kans krijgen zomerstage te lopen bij Walt Disney World® Resort in Orlando. Vertegenwoordigers kwamen om deze reden langs bij EuroCollege Amsterdam om meer te vertellen over het zogeheten Cultural Exchange Program.

Een drukke dag voor Jelle dus, maar niet getreurd; hij heeft ook tijd gehad om even bij te komen. Wil jij de dag van Jelle met je eigen ogen zien en een unieke Behind The Scenes krijgen van EuroCollege Amsterdam? Bekijk dan nu onderstaande vlog!

https://youtu.be/DPehrK6-0Sc

Volgend jaar ook starten met een studie aan EuroCollege? Kom dan langs op de open dag