De studententijd is misschien wel de leukste tijd van je leven. Je gaat vaak voor het eerst op kamers wonen en je spendeert veel tijd aan je studie. Maar maak je geen zorgen, naast je schoolwerk blijft er genoeg tijd over om te genieten van alle onvergetelijke ervaringen.  Benieuwd naar hoe studeren er op een particuliere school aan toe gaat? Dan zit je hier goed.  

In deze nieuwe reeks geeft student Tim van Drie jullie een kijkje in het leven van een EuroCollege hogeschool student. Wij volgen hem en andere studenten op de voet om te kijken hoe zij hun tijd doorbrengen. Van schoolwerk tot de sportschool – wij zijn overal bij. Welkom op EuroCollege!

Over Tim van Drie

Hij heeft het er maar druk mee. Tim is naast International Business & Entrepreneurship student aan EuroCollege, ook zanger/artiest én eigenaar van zijn eigen kledinglijn . Een druk bestaan dus, maar volgens Tim is dit nou precies waar hij zijn energie uit haalt.

“Natuurlijk maak ik veel uren voor school én daarbuiten, maar ik vind het interessant en die combinatie geeft me juist veel energie. Als je succes wilt hebben, moet je investeren en ik ben heel erg gemotiveerd”.

Aflevering 1 – Een kijkje in de dag van Tim van Drie

Tim is een echte duizendpoot en dus dé aangewezen persoon om als eerste jullie te laten zien hoe een typische dag van een EuroCollege hogeschool student eruitziet. Zoals velen begint ook hij zijn dag met sporten. Gelukkig zit er een sportschool vlak bij onze vestiging in Utrecht en kan hij direct na zijn workout door naar school. Tim zit in het tweede jaar wat betekent dat het meeste van zijn tijd besteed wordt aan het Senior Project. Toch moet zijn schoolwerk eventjes aan de kant worden gezet, want een EuroCollege student moet er natuurlijk tip-top uitzien. Tijd dus voor een bezoekje aan de kapper! Weer op school aangekomen is het tijd om verder aan het project te werken. De projectgroep heeft immers een afspraak met de externe opdrachtgever vanmiddag. Na een vol programma is het dan rond 17:00 tijd om naar huis te gaan.

Vanaf volgende week staat het filmpje online om meer te weten te komen over Tim’s dag als EuroCollege student!

Ook benieuwd naar studeren bij EuroCollege? Meld je dan aan voor een open dag