Dirk Overbeeke, een alumnus van 2002 van de EuroCollege hotelschool, zet zich met passie in als directeur van het Delta Hotel in Vlaardingen. Het hotel, gelegen aan de Nieuwe Waterweg, biedt een adembenemend uitzicht en staat bekend om zijn uitstekende gastvrijheid. Onder Overbeeke’s bezielende leiding is het Delta Hotel uitgegroeid tot een toonaangevende accommodatie die zowel zakenreizigers als vakantiegangers aantrekt.

Ik ben dankzij het Eurocollege als stagiaire in het Delta Hotel begonnen in het hotel en inmiddels directeur

De moderne faciliteiten en hoogwaardige service, gecombineerd met de unieke locatie aan het water, maken het Delta Hotel tot een ideale plek voor conferenties, vergaderingen en evenementen. Overbeeke zet zich in voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor zijn gasten, terwijl hij tegelijkertijd de duurzaamheid en lokale betrokkenheid van het hotel bevordert.

Als succesvolle alumnus is Dirk Overbeeke een inspirerend voorbeeld van hoe toewijding en hard werken kunnen leiden tot aanzienlijke prestaties in de gastvrijheidsindustrie.

Mocht je ooit willen sparren over hospitality, je loopbaan of goede marketing acties hij altijd via Linkedin te benadering is voor Eurocollege studenten. Ook General manager worden van een groot hotel? kom dan langs op een open dag bij EuroCollege.