Sander is een succes in de hotel industrie

Op EuroCollege geloven wij erin dat de combinatie van doorzettingsvermogen, motivatie en een sterke wilskracht de sleutel is tot succes. Deze factoren staan dan ook bij alle opleidingen centraal. Nadat je bent afgestudeerd aan het EuroCollege zijn wij er zeker van dat jij beschikt over alle kwaliteiten die je nodig hebt om het te maken in het bedrijfsleven.

Grenzen verleggen

Alumnus International Hotel & Hospitality Sander van der Slikke kan hierover meepraten. Hij studeerde in 2013 af aan de Hbo-opleiding International Hotel & Hospitality Management. Enkele jaren later werkt hij al als F&B manager bij het Park Inn by Radisson in Berlijn. “Op Eurocollege wordt er van je verwacht dat je geen van negen tot vijf mentaliteit hebt. Deadline is deadline, ongeacht de tijd. Deze manier van denken komt dagelijks terug in mijn werk.”

Combinatie hotel en evenementen

Sander is altijd al geïnteresseerd geweest in het combineren van zijn opleidingen met het organiseren van evenementen. Dit jaar zal hij dan ook meewerken aan de opening van een nieuwe vestiging van het Park Inn in Amsterdam West als outlet manager.

Altijd bezig willen blijven

“Stil zitten is niks voor mij’ laat Sander weten. “Ik ben momenteel bezig met het organiseren van de opening van een gloednieuw hotel.” Ambitieus als hij is heeft hij echter alle voorbereidingen al af. Om deze reden is hij naast zijn baan in Amsterdam tijdelijk aan de slag gegaan als restaurant manager bij het Park Inn in Berlijn.

Een nieuwe uitdaging

In Amsterdam zal Sander vanaf mei 2018 verantwoordelijk zijn voor de bar, de lounge, het restaurant en de roomservice. Dat is nogal wat, maar hij ziet het als een uitdaging. “Het is een hele mooie kans om de kennis en ervaring die ik tijdens mijn studie heb opgedaan in de praktijk te kunnen toepassen”.

Waarom EuroCollege?

Sander koos voor EuroCollege om het beste uit zichzelf te kunnen halen. “Op EuroCollege heb ik geleerd om altijd dat ene stapje meer te zetten. Doordat de klassen klein zijn wordt er veel op je gelet en is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarnaast heb ik tijdens de drie stageperiodes al kennis mogen maken met de werkwijze en organisatie van diverse hotels. Zo heb ik leren omgaan met structuur en plannen. Deze vaardigheden zullen mij voor altijd van pas komen bij elke stap in mijn carrière.”

Studeren bij EuroCollege is anders!
Lees meer ervaringen of bezoek onze Facebook of Twitter pagina’s eens en ontdek meer.