EuroCollege Utrecht

In 2018 zal EuroCollege in Utrecht starten met onze international business, event en hotelmanagement opleidingen. EuroCollege bestaat al sinds 1949 en staat bekend als een van de oudste privéscholen. Wij bieden versnelde en begeleide mbo- en hbo-opleidingen voor eigenwijze mensen. Jongeren die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden.

De opleidingen

Wij bieden in Utrecht versnelde hbo & mbo opleidingen aan op het gebied van international business & ondernemen, hotelmanagement, evenementenmanagement en leisure.

Persoonlijke ontwikkeling

De begeleiding is erop gericht om van onze studenten stevige, zelfstandige professionals te maken die van aanpakken weten. A reflective practitioner. De praktijk is real life, onze aanpak en cultuur bedrijfsmatig met een accent op discipline. Onze afgestudeerden gunnen zichzelf een succesvolle toekomst, kijken niet op het klokje en weten wat verantwoordelijkheid dragen is. Bovendien zijn onze studenten representatief en hoffelijk. Als school willen wij tot de beste behoren!

Open dagen

De open dagen zullen gehouden worden in Van der Valk Exclusief, Winthontlaan 4-6 in Utrecht op 28/10 , 25/11 , 13/1 , 10/2 ,10/3, 7/4 ,14/4 , 2/6 23/6, 25/8. Van 11.30 – 13.30. In juni 2018 zullen wij onze nieuwe pand in Utrecht zelf betrekken.

School voor eigenwijze mensen die uitdaging en inspiratie nodig hebben

Motivatie

Studeren aan EuroCollege vereist volharding en motivatie. Wanneer je als student ontdekt dat hard werken gepaard kan gaan met plezier, geeft jou dat een enorme drive. Voor ons is het van belang dat onze studenten zich bij ons prettig voelen, geen nummer zijn en het naar hun zin hebben; pas dan kun je optimaal presteren. 

Kennis en ervaring

Bij EuroCollege gaan theorie en praktijk hand in hand. Je hebt er niets aan wanneer je alleen maar uit boekjes leert. Het gaat ook om de ervaring. Die laten we onze studenten daarom heel intensief opdoen. Bij EuroCollege is het niet ‘of’ kennis ‘of’ ervaring maar ‘en’ kennis ‘en’ ervaring.

Contact

Wil je meer weten: info@eurocollege.nl of bel 010-4254744