EuroCollege HBO ook in Amsterdam

In 2017 start EuroCollege in Amsterdam met hbo-opleidingen. Wij hebben ons vanaf 2012 gevestigd en onderscheiden in Amsterdam met onze mbo-opleidingen en hebben onderhand de nodige ervaring opgebouwd. Kortom, tijd voor een volgende stap.

EuroCollege bestaat al sinds 1949 en staat bekend als de oudste privéschool van Rotterdam. Wij bieden versnelde en begeleide mbo- en hbo-opleidingen. De begeleiding is erop gericht om van onze studenten stevige, zelfstandige professionals te maken die van aanpakken weten. De praktijk is real life, onze aanpak en cultuur bedrijfsmatig. Onze afgestudeerden zijn carrière gericht, kijken niet op het klokje en weten wat verantwoordelijkheid dragen is. Bovendien zijn onze studenten representatief en hoffelijk. Als school willen wij tot de beste behoren!

Volharding en motivatie

Studeren aan EuroCollege vereist volharding en motivatie. Wanneer studenten ontdekken dat hard werken gepaard kan gaan met plezier, geeft hen dat een enorme drive. Voor ons is het van belang dat onze studenten zich bij ons prettig voelen en het naar hun zin hebben want alleen dan kunnen zij optimaal presteren. Daarnaast vormt ‘Learning by doing’ de rode draad binnen al onze opleidingen. Bij EuroCollege gaan theorie en praktijk hand in hand. Je hebt er niets aan wanneer je alleen maar uit boekjes leert. Het gaat ook om de ervaring. Die laten we onze studenten daarom heel intensief opdoen tijdens de verkorte HBO opleidingen. Bij EuroCollege is het niet ‘of’ kennis ‘of’ ervaring maar ‘en’ kennis ‘en’ ervaring.