EuroCollege hogeschool ontvangt het NRTO-keurmerk

EuroCollege heeft op 17 mei 2017het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Onafhankelijk certificering

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat EuroCollege voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. “ Hiermee kan EuroCollege aantonen dat het voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel”. vertelt directeur Edu van de Walle van EuroCollege.

Teken van kwaliteit

Het keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

EuroCollege

EuroCollege biedt versneld en begeleide mbo en hbo opleidingen op het gebied van hotelmanagement, ondernemerschap en evenementen management. Tijdens de opleiding ligt een zwaar accent op de ontwikkeling van een stevige mentaliteit die nodig is om succesvol de carrière te maken.