International Business & Entrepreneurship student Mitch Prins loopt stage bij Polestar. Polestar is een autofabrikant en het performancemerk van Volvo.

Stagebedrijf

Mitch is door het stagebedrijf opgeleid tot Polestar Specialist. Dat houdt in dat hij alles weet over de auto en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens zijn stage helpt Mitch de klanten bij het maken van de voor hen juiste keuze en daarnaast begeleidt hij hen in het aankoopproces.

“In mijn vorige stage ben ik werkzaam geweest bij Volvo, vanuit die stage kreeg ik het aanbod om bij Polestar te komen”.

International Business & Entrepreneurship

De opleiding International Business & Entrepreneurship leidt studenten op tot ondernemer. De studenten leren niet alleen alles over het ondernemerschap, maar krijgen tijdens hun studie ook de juiste mentaliteit en discipline om als succesvolle ondernemer te starten op de arbeidsmarkt!

Waarom EuroCollege?

“Ik heb gekozen voor de studie International Business & Entrepreneurship, omdat ik altijd al ondernemer wilde worden en bij EuroCollege de mogelijkheid heb om veel praktijkervaring op te doen, maar ook versneld mijn diploma te behalen” aldus Mitch.

Meer weten over Mitch en zijn stage? Check hieronder de video!

Stage Polstar International Business & Entrepreneurship student Mitch Prins