Na een bijzonder en bewogen jaar zijn de studenten toe aan een avond ontspanning. Een avond waarop zij in de watten worden gelegd en daarna lekker kunnen feesten met hun klasgenoten. Een lange periode was dit geen optie, maar op 10 juli komt daar verandering in.

Op 10 juli 2021 vindt het jaarlijkse EuroCollege Gala plaats. De Senior Projectgroep heeft de afgelopen tijd keihard gewerkt om een fantastische en onvergetelijke avond te organiseren voor de studenten van alle EuroCollege vestigingen. Ook verschillende stafleden en zakenrelaties van EuroCollege zijn uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Het thema van dit jaar is ‘A Night in Venice’. De projectgroep neemt de gasten mee naar een andere wereld. Een gemaskerd bal, een culinair diner en spetterend entertainment staan op de planning. Het exacte programma is houd de projectgroep nog even geheim. Het moet natuurlijk een verassing blijven!

Nieuwsgierig geworden naar het EuroCollege Gala? Kijk hier dan een video van een van de eerdere gala’s en houd de social media kanalen in de gaten voor de aftermovie van dit jaar.