Hotelschool Amsterdam en omstreken

Ben je op zoek naar de hotelschool Amsterdam, of een hotelschool in de buurt van onze hoofdstad? Is de overheidshotelschool in Amsterdam voor jou niet ideaal, bijvoorbeeld omdat je graag veel persoonlijke aandacht krijgt? Dan is EuroCollege HBO of MBO een betere keuze voor jou! Je vindt ons overigens niet alleen in Amsterdam, ook in Utrecht en Rotterdam. Vind je de hotelschool Amsterdam te ver weg? Kom dan naar Utrecht, Rotterdam of in 2020 in Eindhoven.

Hotelopleiding studeren op MBO of HBO

Een hotelopleiding, zoals die van de hotelschool Amsterdam, is een gevarieerde en uitdagende opleiding die je voorbereidt op een carrière in de internationale hotelwereld. Bij EuroCollege hotelschool Amsterdam kun je de opleiding International Hotel & Hospitality Management volgen op twee niveaus:

• Mbo Hotel en Event Management
• Hbo Hotelschool

EuroCollege Hotelschool in Amsterdam staat voor aandacht

Ondernemend en mindset

Of je nu de mbo of hbo hotelopleiding kiest: alle hotelopleidingen bereiden je goed voor op een glanzende carrière in de gastvrijheidsbranche. Je leert alles over de hotellerie, ondernemen en het ontwikkelen en organiseren van belevingsconcepten, food & beverage, marketing en sales, management en revenue. Bovendien leer je veel in de praktijk: je doet reallife projecten, gaat op bezoek bij internationale bedrijven, loopt stage en doet tijdens een onderzoek waarover je een scriptie schrijft. Bovendien ontwikkel je je mindset en mentaliteit.