Aanmelden? Ook na 1 mei!

De overheid stelt dat studenten voor 1 mei ingeschreven moeten zijn bij een reguliere hogeschool of mbo. EuroCollege is een particuliere opleider en hoeft daardoor niet te voldoen aan deze deadline. Een groot voordeel voor studenten die momenteel nog niet zijn ingeschreven voor een opleiding, want je kunt nog steeds bij EuroCollege terecht!

Bij ons is het mogelijk om je nu nog in te schrijven voor een van onze uitdagende mbo- & hbo opleidingen. Dus, ben je nog op zoek naar een opleiding in hotel- en evenementen management, toerisme, business & entrepreneurship of finance management? Schrijf je dan nu in voor een intakegesprek.

Instromen in september of januari

Te laat met het inschrijven voor een reguliere opleiding?

De deadline van 1 mei niet gehaald? Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom dit niet is gelukt. Als de inschrijving niet is gelukt of behaald zou het jammer zijn als je weer een jaar moet wachten. Geen paniek, bij EuroCollege is dat namelijk niet het geval! Als je jezelf nu inschrijft voor een van onze opleidingen, dan kan je na een succesvol intakegesprek in september of januari gewoon beginnen met studeren.

Spijt van je keuze?

Ben je eerder al begonnen aan een mbo- of hbo opleiding en kwam je erachter dat dit toch niet helemaal bij je past? Erg vervelend als je daar na 1 mei achter komt en de deadline voor het nieuwe schooljaar al verstreken is. Gelukkig kan je bij ons alsnog je diploma behalen en dat kan al binnen 2,8 jaar! Meer weten over de mogelijkheden om in september of januari opnieuw te beginnen aan een opleiding? Vraag dan nu een intakegesprek aan.

Gestopt met een studie? Nu instromen!

Heb je een soortgelijke opleiding gevolgd op mbo- of hbo niveau die je niet hebt afgerond? Dan zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Met een afgeronde propedeuse kun je in het tweede studiejaar instromen. Zo doe je bij EuroCollege nog maar 1 jaar over je mbo en 1,8 jaar over je hbo-studie! Niet je propedeuse gehaald, maar wel graag instromen? Bel of mail voor een adviesgesprek: p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744.

Direct inschrijven bij EuroCollege

Zie je jezelf terug in een van bovenstaande situaties? Schrijf je dan in voor een intakegesprek bij EuroCollege! Als je nog niet helemaal weet wat je kan verwachten, neem dan contact op met Patricia Avci voor een adviesgesprek: p.avci@eurocollege.nl of 010-4254744.

Waar kan je EuroCollege vinden?

EuroCollege wil zich graag delen met zijn omgeving. We staand dan ook meerder sites zoals:

expertpagina

startkabel

studentlinks

qompaz

Vakbeurs

mijnhbo

hbo start

mbo start