De zomervakantie is natuurlijk nog in volle gang, maar bij EuroCollege zitten we niet stil! De studenten lopen stage en ook de introductiedagencommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor de introductiedagen.

Georganiseerd voor en door studenten

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe studenten hun studiegenoten en de school alvast leren kennen, trapt EuroCollege het studiejaar traditiegetrouw af met de introductiedagen. Deze dagen worden georganiseerd voor en door studenten. De Introductiedagencommissie is dus nu ook druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden.

Uiteraard kunnen we nog niet alles verklappen over de introductiedagen, maar zoals je ook in onderstaande video kunt zien, gaan we aan de slag met sportieve activiteiten, vindt er een etiquettediner plaats en sluiten we de dagen af met een spetterend eindfeest.

Introductiedagen 2019

Coronaproof

Dit jaar steken we de introductiedagen natuurlijk wel een beetje anders in, aangezien er rekening gehouden moet worden met de huidige situatie. De introductiedagencommissie zorgt ervoor dat de regels van het RIVM ten alle tijden worden nageleefd.

Meer weten?

Benieuwd hoe wie de introductiedagen organiseren en waar zij zich zoal mee bezighouden? Houd dan onze social media kanalen goed in de gaten!