Mijn naam is Jason, 18 jaar en ik kom uit Rotterdam. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding International Business & Entrepreneurship.

Van welk Senior Project ben jij voorzitter en wat houdt dit project in

Mijn groepje en ik heb de eer gekregen om te werken aan het project van PLYO. PLYO is een kleine sportschool in Rotterdam, die graag een ander concept wilt opzetten. Bij PLYO staat persoonlijke hulp en effectief sporten centraal. Dit zijn de kernkwaliteiten die terug moeten komen in het volgende concept.

Waarom heb je gekozen voor dit project?

Ik heb gekozen voor dit project, omdat het enorm uitdagend is. Het is namelijk een breed project, waarbij veel mogelijk is. Daarbij wil PLYO een mooi concept neerzetten waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen.

Waarom wilde je voorzitter worden? 

Zelf kan ik er niet tegen als mensen mij aansturen. Daarnaast wil ik mijn leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. In de toekomst zou ik dit graag willen meenemen in mijn verder loopbaan. Voor mij is het een goede oefening om mijn kwaliteiten te vergroten.

Wat wil je na je studie gaan doen en wat zijn jouw carrière doelen? 

Een groot doel van mij is ondernemen. Na mijn schoolcarrière, wil ik de bedrijven van mijn ouders overnemen. Door te ondernemen, wil ik een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Hoe draagt het voorzitterschap hieraan bij? 

Doormiddel van het voorzitterschap zal ik een hoop leren op het gebied van leiding geven. Daarnaast geloof ik erin dat onze persoonlijkheid wordt gevormd door onze ervaringen. Een goed karakter, kan een grote rol spelen tijdens het ondernemen.

Een groot doel van mij is ondernemen. Na mijn schoolcarrière, wil ik de bedrijven van mijn ouders overnemen.

Wat verwacht je te leren van het voorzitterschap? 

Van het voorzitterschap hoop ik veel te leren op het gebied van leidinggeven. Daarnaast verwacht ik ook mijn persoonlijke eigenschappen te ontwikkelen.

Heb je, met je Senior Project, al No pain, no gain-momenten ervaren? 

Tot nu toe, is dit nog niet van toepassingen geweest. Toch geloof ik erin dat dit soort momenten vaker nog aan gaan komen.

Volg Jason en de andere voorzitters van de senior projects op instagram of ontmoet ze tijdens een van onze open dagen!