Het tweede schooljaar draait weer op volle toeren en dat betekent maar een ding; de Senior Projects! De studenten hebben te horen gekregen welk project zij mogen realiseren en hebben kennis gemaakt met hun opdrachtgever, begeleider en mede-projectleden. Wij vroegen een aantal van hen wat zij verwachten van dit jaar en hoe zij van plan zijn hun project tot een succes te maken. Dit keer is de beurt aan Dean Hulshof.

Leuk dat je er bent. Zou je je even in het kort willen voorstellen?

Mijn naam is Dean Hulshof en ik ben 21 jaar oud. Ik zou mezelf omschrijven als een jonge enthousiaste ondernemer met veel creativiteit.

Bedankt dat je even tijd voor ons hebt vrijgemaakt, Dean. Welk Senior Project mag jij gaan realiseren en wat houdt dit project in?

Het Senior Project heet Facilitee. Facilitee is een software voor vastgoedbeheer. Het is het makkelijkst te omschrijven als een programma waarbij meerdere apps bij elkaar komen, waardoor vastgoedbeheerders efficiënter en eenvoudiger te werk kunnen gaan.

Dat klinkt als een leuk project! Wat is jouw rol binnen de projectgroep?


Ik mag de rol van voorzitter op mij nemen. Ik zie mijn taak binnen de projectgroep eigenlijk als het verbinden van individuele krachten en op die manier het team sterker te maken.


Een mooie uitdaging dus. Wat verwacht je van het samenwerken in een groep?


Tot nu toe verloopt de samenwerking vlekkeloos. Ik heb een team vol leiders die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Het is aan mij de taak om alle projectleden op de juiste manier in te zetten en iedereen de vrijheid te geven zijn eigen rol te vervullen. 


Zo is het. Wat voor No Pain, No Gain momenten verwacht je als groep mee te maken?


Het krijgen van een No Go voor onze presentatie of rapportage zal het vooral lastig maken. We hebben het nu al ontzettend druk waardoor het belangrijk is dat ik mijn team moet blijven motiveren om door te gaan. Ik ben er zeker van dat deze druk alleen maar meer gaat worden. Ons doorzettingsvermogen als groep zal zeker op de proef worden gesteld dit jaar.Verwacht je ook dat je persoonlijke No Pain, No Gain momenten mee gaat maken?

Ik verwacht dat ik als leider te maken ga krijgen met spanningen binnen de groep. Dit zal vooral voorkomen wanneer de persoonlijke doelen vervlochten raken met de doelen van het Senior Project. Het is dan aan mij om alle neuzen dezelfde kant op te houden.Dat komt vast goed. Heb je leerdoelen voor jezelf opgesteld waar je dit jaar aan gaat werken?


Ik ben iemand met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Ik kan me dan ook ergeren als anderen niet hetzelfde zijn. Tijdens mijn Senior Project moet ik leren om mezelf te verplaatsen in een ander en daarnaast die frustratie om te zetten in motivatie.Wat zijn je carrière doelen en hoe draagt het Senior Project bij aan het behalen van deze doelen?


Ik wil graag mijn eigen onderneming opzetten met een van de ideeën die ik momenteel heb. Het Senior Project leert mij om met teleurstelling om te gaan. Daarnaast leer ik om te organiseren en te leiden. Allemaal doelstellingen die mij zullen helpen mijn dromen te bereiken.

Wij wensen je veel success bij het behalen van je doelen en met het voorzitterschap, Dean. Zet hem op!