Doordat EuroCollege kleinschalig is, kon er snel geschakeld worden. Binnen een week hadden alle Mbo en Hbo studenten online les.  Zo hoeft niemand last van te hebben dat er geen fysieke lessen zijn.

Student Ramon Verkleij heeft gewoonlijk vijf dagen per week van 09:30 tot 16:50 les op EuroCollege in Utrecht. Op dit moment is dat zoals gezegd niet mogelijk. Ook Ramon volgt dus zijn lessen online. We vroegen hem wat hij vindt van deze manier van lesgeven “het is een hele leuke en ook handige ervaring om op deze manier toch lessen te kunnen volgen”.


Ook voor veel docenten is het een nieuwe ervaring om op deze manier les te geven. Toch ervaart iedereen het op een positieve manier. Het systeem werkt goed, de studenten zijn aanwezig en letten goed op en ook op donderdag verschijnen zij in het EuroCollege-pak.

Uiteraard hoopt iedereen wel dat het snel weer voorbij is, het volgen van lessen is toch leuker in de klas. Op die manier is er toch meer interactie mogelijk tussen de studenten en docenten. Maar voor zolang het duurt is dit voor iedereen een prettige oplossing.Naast dat EuroCollege de lessen gedigitaliseerd heeft, zijn ook onze open dagen online te bezoeken! Wil je alles weten over de verschillende opleidingen en een kijkje nemen bij onze vestigingen? Klik dan hier en meld je aan voor de online open dag!