Online lessen

De huidige periode is voor niemand echt gemakkelijk en voelt voor vele van ons wat vreemd aan. Dit komt mede door de veranderingen die wij nu allemaal meemaken. Ook EuroCollege heeft het een en ander moeten aanpassen. Voor een school die normaal gesproken geen gebruik maakt van digitale middelen in het klaslokaal, is online lesgeven een flinke verandering geweest. Toch verloopt dit zeer goed en zijn zowel de studenten als de docenten blij met de oplossing!

Inmiddels lopen we tegen het einde van het semester, wat betekent dat ook de tentamens voor de deur staan en ook die gaan gewoon door.

Online tentamens

Dit verloopt natuurlijk wel iets anders dan de studenten gewend zijn. In plaats van met zijn allen in het tentamenlokaal plaats te nemen, neemt iedereen thuis achter zijn of haar laptop plaats. Uiteraard zorgen wij  ervoor dat de toetsen op een vergelijkbare manier worden afgenomen door te zorgen voor een surveillant voor de klas en een tentamen dat, zo veel als mogelijk, in dezelfde stijl is opgebouwd.

Voor nu wensen wij onze studenten veel succes met de voorbereidingen en alvast met de tentamens!