EuroCollege start in Utrecht

Persbericht, Rotterdam, 18 december 2017 

EuroCollege Hogeschool, een kleinschalige particuliere business school, opent op 1 augustus 2018 een vestiging in het centrum van Utrecht. EuroCollege biedt versnelde hbo- en mbo opleidingen aan op het gebied van international business & ondernemen, finance, hotelmanagement, evenementen management en toerisme. EuroCollege is opgericht in 1949 en heeft vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en kent het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Open dagen

Er is in het eerste jaar plaats voor 35 studenten. Studenten kunnen kennismaken met de school tijdens diverse open dagen die iedere maand gehouden worden. Natuurlijk zijn ouders ook welkom! De eerst volgende gelegenheid is op zaterdag 10 maart of 7 april van 11.30-13.30 in Van der Valk Exclusief Utrecht.

Mindset en mentaliteit trainen

EuroCollege staat bekend om zijn learning by doing aanpak. Voor de klas staan docenten uit het bedrijfsleven, veel praktijk, stevige theorie, een duidelijke structuur en discipline. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van een stevige mentaliteit en een mindset die gericht is op winnen. Edu van de Walle directeur: “EuroCollege is de enige school in Nederland die studenten leert nadenken over wat succes is, doelen stellen en laat studenten inzien dat succes alleen maar mogelijk is door mouwen op te stropen en doelgericht aanpakken.”

De studenten volgen 4 volle dagen per week les, studeren op school en krijgen daar waar nodig extra ondersteuning in de vorm van bijv. bijlessen en coaching. De lesdagen duren van 9.30 uur tot 17.00 uur met een uitloop tot 18.00 uur.

Hoogste slagingspercentage

De aanpak levert het hoogste slagingspercentage op van Nederland. 80% van de studenten slaagt versneld. Nog belangrijker is dat de studenten afstuderen met een winnaarsmentaliteit en zeer geliefd zijn in het bedrijfsleven.

Noot voor redactie

Voor meer informatie, interview aanvragen en additioneel beeldmateriaal kunt u contact opnemen met persvoorlichter Tjalie van de Walle op telefoonnummer 010-4253644 of email t.vandewalle@eurocollege.nl