Op 18 april vond wederom het grootse EuroCollege Gala plaats. Een spectaculair evenement waar het hele jaar naar wordt uitgekeken. De avond wordt georganiseerd om de studenten en andere genodigden te bedanken voor hun inzet voor de school.                   

Met als thema – HIGATA, werd de Westersfgasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een Aziatische droom vol acrobatiek, Taiko drums en traditionele dansen. Het diner was opgebouwd uit bijzondere hoogstandjes die compleet waren afgestemd op de Aziatische keuken.

Gekleed in de meest oogverblindende galajurken en smokingkostuums arriveerden de genodigden. Onder het genot van een hapje, een drankje en bijpassend entertainment kregen de aanwezigen de kans om te netwerken met hun medestudenten, de stafleden en partners uit het bedrijfsleven.

 Deze avond werd mogelijk gemaakt door de senior projectgroep. Zij hebben het gala van begin tot het eind georganiseerd. De studenten van hotelmanagement en eventmanagement hebben hun sterktes bij elkaar gebracht en wisten zo een onvergetelijke avond te organiseren.

DE ORGANISATIE

De hotelmanagement studenten waren verantwoordelijk voor het diner en de hospitality, de event studenten voor de locatie en alles wat daar bij kwam kijken. De overige zaken werden samen opgepakt.

‘’Wij wilden tijdens de avond onze gasten een reis door Azië laten beleven. Dit door gerechten en video’s uit verschillende landen te belichten. De gehele avond hebben wij doorgevoerd naar zuid-oost Azie en de gasten hier kennis mee laten maken. Tijdens het diner werd de traditionele kant van Azie belicht en tijdens het feest meer de moderne kant. Voor mij was het een onvergetelijke ervaring om zo’n mooi evenement neer te kunnen zetten met mijn groep. ’’ Marie-Louise van Groeningen – Student/voorzitter project groep

Wij willen de projectgroep, de locatie, de sponsoren en alle aanwezigen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze bijzondere avond.

EuroCollege gala 2019