Op 20 april vond wederom het prestigieuze EuroCollege Gala plaats –  een spectaculair evenement waar het hele jaar naar wordt uitgekeken. De avond wordt georganiseerd om de studenten en andere genodigden te bedanken voor hun inzet voor de school.

Met als thema – Le Cirque Magnifique, werden zaal Staal en het Schielandshuis omgetoverd tot een adembenemend circus vol zang, dans en acrobatiek. Het diner was opgebouwd uit bijzondere culinaire hoogstandjes die compleet waren afgestemd op deze chique gelegenheid.

Gekleed in de prachtigste galajurken en smokingkostuums arriveerden de genodigden in exclusieve voertuigen zoals limousines, partybussen en klassieke auto’s. Onder het genot van een hapje, een drankje en bijpassend entertainment kregen de aanwezigen de kans om te netwerken met hun medestudenten, de stafleden en EuroCollege partners uit het bedrijfsleven.

Deze avond werd mogelijk gemaakt door de senior projectgroep. Zij hebben het gala van begin tot eind georganiseerd. De studenten van hotelmanagement en eventmanagement hebben hun krachten gebundeld om een onvergetelijke beleving te creëren voor de aanwezigen.

De organisatie

De hotelmanagement studenten waren verantwoordelijk voor het diner en de hospitality, de event studenten voor de locatie en alles wat daarbij kwam kijken. De overige zaken werden samen opgepakt.

“Het organiseren van het gala was een ervaring om nooit te vergeten – zegt Quincy Castillo-Garcia (Techniek Gala)

Ik heb mijn medestudenten zo zien genieten, dat ik gelijk was vergeten hoe veeleisend dit project was. Dat alleen al was al het werk waard”.

Wij willen de projectgroep, de locaties, de sponsoren en aanwezigen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze bijzondere avond.