Wanneer je Hospitality & Evenementen Management volgt aan EuroCollege is het mogelijk om stage te lopen bij een van de gaafste festivals ter wereld! Het Belgische Tomorrowland. Tijdens een stage op Tomorrowland  kun je als eventmanager 24 uur non-stop aan de bak. Tijdens de stage ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende zaken zoals de planning, de opbouw en voor alles wat er nodig is voor het terrein, van de vloeren tot het decor. Kortom je zult je niet vervelen.

Top festival

Stagelopen bij Tomorrowland is “like a dream come through”. Veel EuroCollege-studenten, of ze nu uit Rotterdam, Amsterdam of Utrecht komen,  bezoeken natuurlijk jaarlijks dit evenement. Bij Tomorrowland stage lopen is de overtreffende trap. Tomorrowland behoort tot de beste festivals ter wereld.  Het leuke is dat dit vlakbij plaatsvindt, in Boom, net achter Antwerpen. 

NO PAIN, NO GAIN!

Als stagiaire van EuroCollege ben je op een evenement als Tommorrowland al snel verantwoordelijk voor duizend en een zaken. Je regelt de planning van de opbouw van decors of je bent betrokken bij het fixen van alles wat er nodig is om het terrein de juiste beleving en sfeer te geven. Je bent op het festivalterrein de hele dag in touw. Hier zorg je ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat je je collega’s helpt waar nodig. Vanaf de dag dat de gasten arriveren, ben je stand-by. Uiteraard zul je momenten ervaren waarin je een beroep moet doen op de beroemde EuroCollege-mentaliteit.

Ambities in de evenementenbranch

EuroCollege is de enige school in Nederland met een pure evenementopleiding die in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wordt aangeboden, en met een eigen CROHO-nummer. Je krijgt les van docenten uit het bedrijfsleven en doet ervaring op volgens ons ”learning by doing “concept tijdens prachtige evenementen. Na het afronden van je opleiding Hospitality & Eventmanagement aan EuroCollege, stap je zonder problemen in de mooiste banen. Tijdens je studie doe je daarom veel ervaring op. Tomorrowland is dan ook een goede stap.

Versneld studeren

Niet alleen studeer je bij de beste evenementenopleiding van Nederland. Ook studeer je versneld af. Je kun bij EuroCollege al in 2 jaar en 8 maanden afstuderen.