Stel je voor dat je zij aan zij werkt met marktleiders in jouw vakgebied. Stel je voor dat je voortborduurt op de vaardigheden die je hebt geleerd in de eerste twee jaren op EuroCollege, in een werkomgeving van legendarische merken en personen die gepassioneerd zijn over het creëren van ervaringen van wereldklasse op een wereldwijde schaal. Stel je nu eens voor, dat je een Disney Professional-stage kunt lopen.

Wat ga je doen?

Binnen zo een bedrijf vol magie is het eenvoudig om je af te vragen waar dit allemaal vandaan komt. Trek het gordijn van The Walt Disney Company terug en je zult zien dat technologie en diversiteit twee van de belangrijkste krachten zijn die helpen om onvergetelijke ervaringen voor gasten en consumenten te creëren, evenals een cultuur van innovatie voor werknemers. Dat is een deel van de reden waarom EuroCollege onze studenten in zowel Amsterdam, Utrecht als Rotterdam in staat wil stellen te werken bij Walt Disney Florida.

Meld je aan!

In de zomer van 2019 heeft EuroCollege Hogeschool stagemogelijkheden (voor HBO studenten) bij Walt Disney World. Deze zomerstages worden aangeboden aan alle HBO Hotel-, Event– Tourism studenten die gaan starten met de zomerstage.

Op 31 oktober zal mevrouw Sue Sharpe van Disney persoonlijk naar EuroCollege Rotterdam komen voor een voorlichting over de stages. Alle HBO Hotel- , Event- en Business  studenten zijn van harte welkom tijdens deze kennismaking met Walt Disney. Plaats dit alvast in je agenda!

Wil je kans maken op een stageplek bij Disney dan zie wij graag jouw sollicitatie tegemoet  voor 4 oktober 2018. Deze sollicitatie kun je sturen naar: info@eurocollege.nl