Aangezien de opleidingen van EuroCollege versneld zijn en je dus ook een groot gedeelte van je tijd bezig bent met je studie, kunnen wij ons goed voorstellen dat er wordt gedacht dat er weinig ruimte is voor een studentenleven. Toch klopt dit niet helemaal. Daarom laten we jou graag zien hoe het studentenleven van EuroCollege eruit ziet.

Onze studenten zitten 4 of 5 dagen per week van 09:30 tot 16:50 of soms 17:50 in de schoolbanken. Dat zijn lange dagen. Maar na zo’n lange dag op school ben je ook echt klaar voor de dag. Aangezien je tijdens deze lesdagen ruimte hebt om je huiswerk te maken en samenvattingen te schrijven kan je na je lesdag lekker ontspannen. Bij EuroCollege vinden wij dit ook erg belangrijk. Work hard, play hard is bij ons dan ook een vaak gehoorde uitspraak.

Juist door de lange lesdagen leren de studenten elkaar goed kennen en ontstaan er hechte onderlinge banden. Na een week school trekken de studenten dan ook vaak nog met elkaar op, gaan met zijn allen een hapje eten, een tentamenweek afsluiten met een gezellige avond uit of gaan met elkaar naar de stamkroeg van EuroCollege.

De stamkroeg van EuroCollege in Rotterdam is al sinds jaar en dag Melief Bender, het oudste café van Rotterdam.

Benieuwd geworden naar Melief Bender en het studentenleven van EuroCollege bij de andere vestigingen? Check hier het filmpje wat wij opnamen in het oudste café van Rotterdam!


Naast dat je bij EuroCollege druk bezig bent met je studie en het behalen van je groeidoelen, zijn er genoeg momenten om te genieten van het studentenleven.