Studeren én de wereld ontdekken? Dat kan bij EuroCollege

Ben je aan het afstuderen en twijfel je wat aan wat jij na je afstuderen wilt gaan doen? Zou je liever eerst gaan reizen en de wereld ontdekken? Of wilt je gelijk doorstuderen? Je hoeft niet langer te kiezen: doe het gewoon allebei! Verken de wereld en jezelf met EuroCollege! Krijg les van onze docenten uit het bedrijfsleven, reis de wereld over, naar Vietnam, China of Dubai, leer alles over jezelf en ontwikkel je tot wie je wilt zijn! Studeren aan EuroCollege is transformeren!

Je ontdekt de wereld met EuroCollege

Als je tijdens je studie graag naar het buitenland wil, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid te kiezen voor een studie met meerdere (internationale) studiereizen, stage lopen in het buitenland of, als je een hbo-opleiding volgt, zelfs een tijdje studeren aan een internationale partner universiteit.

De Chinese taal leren en stage lopen

Chinees is de taal van de toekomst. EuroCollege heeft als een van de weinige scholen in Nederland sterke relaties in China. Zo kan jij een half jaar de Chinese taal leren en daar aansluitend een stage lopen. Het ontdekken van een geheel ander land brengt nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee. Daarnaast staat werken in het buitenland goed op je CV en je kunt alvast aan je internationale netwerk werken. Je bent zowel aan het werk op professioneel als op persoonlijk vlak.

Kijk verder!

Zodra je hebt besloten hebt dat je het buitenlandavontuur aangaat is de volgende vraag: waar ga je heen? Naast studeren in China heeft EuroCollege meerdere uitdagende mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van studeren aan de  Hoa Sen University in Vietnam.