Bedrijfseconomie in al zijn facetten

EuroCollege Hogeschool start per 2018 de bedrijfseconomische bachelor Business & Finance Management. Hou je van getallen, geld en winst? Dan is de studie financieel management iets voor jou. Met deze studie verdiep jij je in de bedrijfseconomische aspecten van een bedrijf. Je beheerst de cijfers, volgt de uitgaven, stelt jaarrapporten op en zorgt ervoor dat de geplande winsten behaald worden.

Financieel manager

De functie van financieel manager is uitdagend en afwisselend en vereist een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De rol van de financieel manager ontwikkelt zich steeds meer naar manager van bedrijfsprocessen en coach van stafmedewerkers in het ontwikkelen van financieel bewustzijn. Je bent de rechter hand van de directie. Je denkt met haar mee, adviseert, brengt risico’s van investeringen en beleggingen in kaart en stelt financiële rapportages op.

Op de hoogte van trends

Bovenal zorg je ervoor dat het bedrijf financieel op orde is. Dit maakt de onderneming sterker. Tevens zie je erop toe dat het bedrijf zich aan alle regels en wetgeving houdt en weet hier voordeel uit te halen. Deze zijn sterk aan veranderingen onderhevig, dus het is belangrijk je op de hoogte blijft van de actuele aanpassingen.

Meer weten?

Wil je meer over deze opleiding weten, bezoek dan een van onze open dagen of bel het secretariaat 010 – 4254744