In de top van de zakelijke reiswereld staan; dat is het doel van International Tourism & Hospitality student Eva Rijk. Met een stage bij e-Business Travel komt dat een stap dichterbij. Dit is een organisatie die reizen organiseert voor de zakenreiziger, de scheepvaarder maar ook hebben zij een VIP reisafdeling en een group afdeling.

“Mijn stage heb ik gelopen bij e-Business Travel. Dit is een organisatie die reizen organiseert voor de zakenreiziger, de scheepvaarder maar ook hebben zij een VIP reisafdeling en een group afdeling.
 

Hoge verwachtingen

Het bedrijf werkt met klanten uit het luxe segment, dat betekent dat ze hoge verwachtingen hebben. “Ik heb hier mee gekeken met het team dat reizen plant voor de zakenreiziger maar ook heb ik reizen op mogen stellen voor de VIP en group afdeling. Het gene wat ik het allerleukst vond om te doen wat het onderzoeken van het toerisme deze dagen aan de hand van het volgen van vloggers.”

Van theorie naar praktijk

Eva studeert International Tourism & Hospitality Management en veel vakken komen haar tijdens haar stage van pas. “Het fijne aan het Eurocollege is, dat ik al goed voorbereid was voor mijn stage. Ze zorgen dat je al wat kennis hebt voordat je op pad wordt gestuurd en dat je al je mannetje kunt staan.”