Op 24 maart 2020 vindt de jaarlijkse Career Conference Day (CCD) weer plaats voor de studenten van EuroCollege. Ongeveer 500 EuroCollege-studenten van de vestigingen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht komen dit jaar bijeen in Theater de Bussel, Oosterhout om meer te leren over de laatste trends en ontwikkelingen in de branches waar zij voor worden opgeleid. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling en groei centraal tijdens dit evenement.

De CCD is een van de Senior Projects waar hbo studenten in het tweede jaar van hun opleiding aan werken. Dit jaar bestaat de projectgroep uit vijf enthousiaste studenten van onze vestiging in Utrecht. Zij zorgen ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld met het uiteindelijke doel een succesvol evenement neer te zetten. Zij werken dan met échte budgetten, deadlines en financiën. Het is dus echt een real-life project.

Aangezien persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan op deze dag, is het thema van dit jaar “Path to personal power”. Dit thema is gebaseerd op het gelijknamige boek van Napoleon Hill. Voor EuroCollege is Napoleon Hill absoluut geen onbekende. De door hem opgestelde 17 regels voor succes lopen als rode draad door de opleidingen heen. In het boek “Path to personal power” en ook tijdens de Career Conference Day, worden drie van deze 17 regels extra uitgelicht. Deze regels helpen mensen om hun eigen pad naar succes te vinden en ook op deze route te blijven.

Tijdens de CCD wordt er dus voor gezorgd dat de studenten hun eigen succes vinden. Dit wordt onder andere gedaan door het inzetten van verschillende sprekers. Zo zal Thijs Lindhout, van de 100% Inspiratie Podcast de studenten toespreken en komt ook Ali B langs om onze studenten te inspireren op zakelijk gebied.

Na het lezen van dit artikel ook benieuwd geworden naar de Career Conference Day? Klik dan hier voor een filmpje van een van de voorgaande edities!

De Career Conference Day, trok studenten van de business, finance, toerisme, hotel- en eventschool, alsmede gasten, sponsoren en stafleden, die verspreid over verschillende groepen zich lieten inspireren door verschillende deskundigen uit de wereld van ondernemen en succes!