Career Conference Day – de ultieme kans voor het op doen van praktijkervaring

Joost wijgers studeert International Hospitality & Event Management bij EuroCollege Hogeschool en is dit jaar de voorzitter van het senior project: CCD 2018 (Career Conference day)

De Career Conference Day 2018 is een congres dat wordt georganiseerd voor en door studenten van EuroCollege Hogeschool. Deze dag is bedoeld om studenten kennis te laten maken met actuele trends en ontwikkelingen binnen de branche waarin zij worden opgeleid.

Ieder jaar wordt een speciaal thema centraal gesteld waarin vraagstukken en de antwoorden daarop worden besproken door inspirerende en motiverende gastsprekers. Dit jaar is het thema ‘Shape your Future’. Innovatie en duurzaamheid voeren de boventoon op deze bijzondere dag. Het organiseren van zo’n evenement is een hele uitdaging. De projectgroep van de CCD maakt kennis met echte stress, echte budgetten en vooral echte verantwoordelijkheden: het regelen van gastsprekers, het opzetten van een inspirerend programma, de op- en afbouw en – misschien nog het belangrijkste het motiveren van de medestudenten.

“Ik heb vooral geleerd dat je flexibel moet zijn. Dingen gaan niet altijd zoals gepland en je moet snel schakelen en in oplossingen kunnen denken”, vertelt de Joost wijgers voorzitter van de projectgroep CCD 2018. “Door deze ervaring ben ik er zeker van dat ik klaar ben voor het bedrijfsleven.”

Praktijkervaring

Wil jij ook leren hoe je zo’n grootschalig evenement organiseert? Op EuroCollege Hogeschool kan dat. Wij bieden onze studenten de kans om praktijkervaring op te doen bij grote events binnen verschillende branches. Zo is er voor ieder wat wils, waar je interesses ook liggen.

Hou je van een uitdaging en zou je meer willen weten over de verschillende projecten en het studeren aan EuroCollege Hogeschool? Schrijf je dan nu in voor een open dag.