Gala Uithoorn

Op zaterdag 24 maart jongstleden vond het gala uithoorn plaats– een charity georganiseerd door de studenten van EuroCollege Hogeschool.

Dit unieke evenement was opgezet om jongeren en ouderen weer bij elkaar te brengen. De projectleden van de projectgroep Gala Uithoorn waren verantwoordelijk voor het organiseren van een spetterende avond om geld op te halen voor het ondersteunen van drie goede doelen: Stichting het Tweede Thuis, Het Hoge Heem en de Biezenwaard.

Gedurende de avond vond een prachtig diner-dansant plaats en waren diverse vormen van entertainment naar voren gekomen. Daarnaast waren er door middel van een loterij en veiling donaties opgehaald.

De projectgroep was verantwoordelijk voor het organiseren van het gehele evenement. Het regelen van entertainment, de catering, de locatie en het toezicht bij de veiling. Natuurlijk met als doel een mooi bedrag binnenhalen voor de gemeenschap van Uithoorn. Alles moest natuurlijk tot in de puntjes uitgedacht en uitgevoerd worden. Om dit te bereiken staan hard werken en bereidwilligheid centraal.

“Niet hebben we alleen moeten denken aan grote leveranciers, zoals de cateraar Barneveld Culinair en Accuraat voor al het meubilair en de mastiek, maar zijn we ook ingegaan op de kleinste details zoals een eigen servettenring, vouchers voor de veiling en tafelnummers ontwerpen” – “ik ben trots wat ik samen met mijn projectenleden heb neer kunnen zetten en dat wij samen het mooie bedrag van € 25.000,-  hebben mogen ophalen” – Ashley de Romph voorzitter van de projectgroep Gala Uithoorn.

Wil jij ook leren hoe je zo’n grootschalig hospitality evenement organiseert? Op EuroCollege Hogeschool kan dat. Wij bieden onze studenten de kans om praktijkervaring op te doen bij grote events binnen verschillende branches. Zo is er voor ieder wat wils, waar je interesses ook liggen.