Senior projectweek

Op maandag 6 januari is de tweede Senior Projectweek van start gegaan. Tijdens deze week worden er verschillende sessies georganiseerd om de tweedejaarsstudenten van het hbo verder te helpen met hun Senior Project. Zo krijgen zij, samen met hun projectgroep een sessie met betrekking tot groepsdynamica. 

In een dergelijke sessie leren de studenten hoe zij eventuele problemen waar zij met de groep tegenaanlopen kunnen oplossen en/of in de toekomst kunnen voorkomen. Naast deze sessies worden er ook seminars georganiseerd. Hierbij komen verschillende, inspirerende sprekers uit het bedrijfsleven meer vertellen over hun eigen ervaringen, het belang van samenwerken en het realiseren van een project.

Organisatie Eurovisie Songfestival

Een voorbeeld van sprekers die een seminar geven zijn Jolanda Jansen (directrice Ahoy Rotterdam) en Dave Geensen (projectmanager Eurovision). Zij zullen vrijdag 10 januari langskomen op onze vestiging in Rotterdam om de studenten alles te vertellen over de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam!

Borrel

Na een week hard werken aan het Senior Project is het natuurlijk belangrijk om de studenten te ook een moment van ontspanning te bieden. Daarom sluiten we deze Senior Projectweek af met de welbekende EuroCollege-borrel.