EuroCollege naar Zuid-Korea

Van 28 februari tot en met 8 maart vindt de jaarlijkse Business Trip van EuroCollege weer plaats. De afgelopen jaren zijn de studenten onder andere naar Vietnam, China, Brazilië en Rusland. Tijdens deze reis bezoeken de studenten drie verschillende steden, dit jaar in Zuid-Korea!

DE PROJECTGROEP

De Business Trip is een van de Senior Projects waar de studenten in het tweede jaar van hun studie aan werken. De projectgroep bestaat dit jaar uit zes enthousiaste meiden van de opleidingen International Tourism & Hospitality Management en International Hospitality & Event Management.

De projectgroep stelt een mooie, maar vooral ook leerzame reis samen voor de andere studenten.

Bedrijven zoeken

Elk jaar zorgen we ervoor dat er voor studenten van alle opleidingen raakvlak is met de studie. Vorig jaar zijn de studenten bijvoorbeeld naar China geweest. Daar zijn verschillende bedrijven bezocht, zoals Tencent (het moederbedrijf van WeChat en games zoals Fortnite), hebben de studenten overnacht in het Crowne Plaza Hotel waar de beginselen van roomservice worden uitgevoerd door robots en is een bezoek gebracht aan het Olympisch Stadion in Bejing.

Het programma

Wat er dit jaar op het programma staat houdt de projectgroep nog even geheim, maar wel is bekend dat we de steden Seoul, Busan en Incheon zullen bezoeken.