Elk jaar werken onze International Business & Entreprneurship studenten van het tweede jaar hard aan de verschillende Senior Projects met het bedrijfsleven.

Het senior project

Tijdens deze Senior Projects voeren de studenten het project van A tot Z uit. Het zijn dus geen fictieve projecten, maar ze worden daadwerkelijk uitgevoerd. De studenten werken hierbij met écht deadlines, échte budgetten en échte opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

Een van de opdrachtgevers is dit jaar Koninklijke Schmidt Zeevis, zij zijn al meer dan 100 jaar een begrip in culinair Nederland en leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land.

E-commerce voor Schmidt zeevis

De projectgroep die aan de slag gaat voor deze opdrachtgever, gaat zich bezighouden met het aantrekken van nieuwe, jonge ondernemers voor Schmidt Zeevis. Dit gaan zij doen onder begeleiding van Marcel van Breda. De projectgroep gaat marketingonderzoeken uitvoeren en presenteren aan de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft de keuze om de aangeboden online marketing- en salesstrategieën door de EuroCollege projectgroep te laten uitvoeren.

Wil jij ook voor een groot bedrijf aan de slag en jouw eigen ideeën in de praktijk brengen? Meld je dan nu aan voor een van onze open avonden en wie weet ga jij in de toekomst aan de slag voor een van onze partners.