Om de potentiële studenten zo goed mogelijk te informeren, organiseert EuroCollege maandelijks open dagen/avonden op de verschillende vestigingen. Helaas is het op dit moment, vanwege het corona-virus is, niet mogelijk om deze door te laten gaan.

Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar het is daarnaast ook erg vervelend voor de personen die zich nu aan het oriënteren zijn. Daarom heeft EuroCollege besloten om de open dagen/avonden om te zetten naar een online variant, waarbij er op verschillende dagen een presentatie wordt gegeven via een livestream. Hier is ook een live chat aan gekoppeld, zodat het voor de ‘bezoekers’ ook mogelijk is om vragen te stellen.

Inmiddels zijn de eerste online open dagen achter de rug en zijn deze goed ontvangen. Wij willen deze manier van voorlichten dan ook graag voort zetten. Onderstaand vind u de data van de komende online open dagen.

Data

De presentaties van de verschillende opleidingen vinden op de volgende dagen plaats:

  • Dinsdag 12 mei om 19:30 uur                   Hbo       International Hotel & Hospitality Management
  • Dinsdag 12 mei om 20:30 uur                   Hbo       International Tourism & Hospitality Management 
  • Woensdag 13 mei om 19:30 uur               Hbo       International Business & Entrepreneurship/  Hbo International Business & Asian Markets                                                        
  • Woensdag 13 mei om 20:30 uur               Hbo       Hospitality & Event Management
  • Donderdag 14 mei om 19:30 uur              Mbo      Evenementen & Hotel Management/ Mbo International Business & Sales
  • Donderdag 14 mei om 20:30 uur              Hbo       International Business & Finance

Mocht je een van bovenstaande online open avonden willen bijwonen, dan kan je je via deze link aanmelden.

Natuurlijk is een open dag/avond de uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen in de school. Daarom zijn er filmpjes opgenomen met een rondleiding door onze panden. Zo krijg je toch nog een goed beeld van de school en hoe het eruit ziet.

Na het bezoeken van een online open avond, kan je natuurlijk een gesprek plannen op locatie naar keuze of online.

Wij hopen dat we jou op deze manier een beetje tegemoet kunnen komen en tot bij de online open avond!