Zeg nee tegen kanker!

Afgelopen september zijn wij een zeer dierbare docent, Dhr. Liesker verloren aan de meedogenloze ziekte kanker.

Dhr. Liesker was 10 jaar werkzaam bij het EuroCollege als docent.

Jarenlang heeft hij studenten geïnspireerd met zijn prachtige verhalen, unieke ervaringen en brede kennis binnen zijn vakgebied. Als eerbetoon aan Dhr. Liesker willen wij als school graag iets terug doen in de strijd tegen kanker.

Op 19 en 20 mei organiseren onze studenten samen met Rrrollend Foodtruckfestival Rotterdam een spinning marathon. Bij onze Wheel4life stand zullen wij ons inzetten voor KWF Kankerbestrijding. Door middel van verschillende activiteiten willen wij geld ophalen om dit goede doel te steunen.

De senior projectleden van de opleiding International Hotel & Hospitality Management Tamar Laurey, Anouk van den Bosch, Michelle Engelbracht, Quincy van Rijn en Olivier van der Weijde hebben de kans gekregen om op Rrrollend Foodtruckfestival Rotterdam zich in te zetten voor het goede doel KWF Kankerbestrijding. Dus kom langs op onze Wheel4life stand, spin wat calorieën eraf (zodat u extra kunt genieten van al dat foodfestival lekkers), doneer wat u kunt missen en maak direct kans op fantastische loterij prijzen. Wij gaan er in ieder geval een fantastisch en verassend evenement van maken en staan er voor u klaar!

Het event

In de loop van de dag zullen fantastische prijzen worden verloot en kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van de silent disco. Daarbij zullen wij gezamenlijke afstanden afleggen op de spinfietsen met als doel, zoveel mogelijk donaties te verzamelen.


Wij kijken er naar uit om dit bijzondere maar vooral betekenisvolle evenement tot een groot succes te brengen.
Komt u bij ons een kijkje nemen en gaat u samen met ons de strijd aan voor een kankervrije toekomst? Kom dan langs op 19 en 20 mei aan de Kralingse Plas!
Tot op Rrrollend Foodtruckfestival Rotterdam!

Geen tijd om langs te komen, maar wilt u toch ons initiatief steunen?  klik dan hier en doneer direct!