Alumnus Dennis Vermeulen heeft de opleiding International Hotel & Hospitality Management gedaan en is momenteel de general manager van CityHub Rotterdam, een succesvol en vooruitstrevend hotelconcept wat erg veel doet met technologie en innovatie.  Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is er een hoop veranderd. 

In plaats van één vestiging heeft EuroCollege vanaf september 2020 vijf vestigingen verspreid over het hele land en heeft de vestiging in Rotterdam recent een restyling gehad. Ondanks deze groei en de veranderingen om ons heen, zijn de punten die Dennis destijds belangrijk vond niet veranderd. Persoonlijke aandacht en de praktijkgerichtheid staan voor ons nog steeds op de eerste plaats.

Destijds heeft Dennis gekozen voor het EuroCollege, omdat hij opzoek was naar een opleiding die zich richt op de praktijk en waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Echte projecten

Het praktijkgerichte wordt bij EuroCollege erg serieus genomen. Er wordt namelijk gewerkt met échte projecten, échte opdrachtgevers en een échte uitvoer. Het is dus geen fictief project. Op deze manier leren wij onze studenten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat en kunnen zij een goed beeld vormen van de praktijk. Omdat er dus niet gewerkt wordt met fictieve projecten, wordt er ook gewerkt met echte deadlines. “Deadline is Deadline” is dan ook een vaak gehoorde uitspraak op EuroCollege. Ook in het bedrijfsleven is het belangrijk dat eenieder zich aan de deadlines houdt. Korte deadlines bij anderen en bij jezelf opleggen en deze nastreven is erg belangrijk, aldus de alumnus.

Ook benieuwd geworden naar studeren bij EuroCollege? Kom dan langs bij een open dag! 

Omdat er dus niet gewerkt wordt met fictieve projecten, wordt er ook gewerkt met echte deadlines. “Deadline is Deadline” is dan ook een vaak gehoorde uitspraak op EuroCollege.

Succesvolle carrière

Naast dat de studenten van EuroCollege de kennis krijgen die zij nodig hebben om een succesvolle carrière te starten, wordt er ook hard gewerkt aan de mentaliteit en verschillende vaardigheden van de studenten. Ook zaken als presenteren komen hierbij aan bod. Voor Dennis was presenteren nooit echt een probleem en ook in zijn huidige functie als General Manager gebruikt hij deze vaardigheid nog regelmatig. Als tip geeft hij de huidige en aankomende studenten het volgende mee: “Je moet vooral praten over iets wat dichtbij je staat en waar je enthousiast over bent. Waar je achter staat. Dan zal je zien dat je verhaal er natuurlijker en makkelijker uitkomt”.