Mijn naam is Boym Rijkers, ik ben 22 jaar en kom uit Geldrop. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding International Hotel & Hospitality Management.

Senior project CCD

Het Senior Project dat ik mag organiseren samen met mijn team is de Career Conference Day (CCD). Dit is een inspirerende dag voor alle studenten van het EuroCollege! Deze dag bestaat uit motiverende sprekers ,gecombineerd met entertainment en natuurlijk veel lekkernijen.

Ik heb gekozen voor de CCD, dit omdat het mij supergaaf lijkt om een dag voor alle studenten van EuroCollege te organiseren. Het doel van de dag is om de studenten te inspireren.

Ik heb gekozen voor het project CCD, omdat het mij supergaaf lijkt om een dag voor alle studenten van het EuroCollege te organiseren waar zij mega geïnspireerd door raken.

Voorzitterschap

Mijn enthousiasme voor het leiden en motiveren van een projectgroep hebben ervoor gezorgd dat ik koos voor het voorzitterschap. Ik vind het een unieke kans om hiermee mijn kennis te vergroten en mijn netwerk uit te breiden.

Na mijn studie wil ik graag veel ervaring op doen in het management van een hotel. Hierna wil ik de kennis die ik heb opgedaan stoppen in mijn eigen onderneming. Mijn doel is om te ondernemen in de horeca.

Het voorzitterschap is een ontzettende helpende hand in het bereiken van deze doelen. Ik zal hierdoor mijn netwerk kunnen uitbreiden en leiderschap-skills kunnen testen.

Toekomst

Van het SPR verwacht ik veel te leren op het gebied van leiderschap. Zo werk ik in een groep met nog 5 andere studenten die ik zal moeten aansturen, motiveren en corrigeren waar nodig. Ik leer hoe ik dit het beste doe en kan dit meenemen in mijn toekomst.

Ik heb er ontzettend veel zin in Het is ons doel om een uniek concept neer te zetten wat de mensen niet snel vergeten!

‘Een essentiële sleutel tot succes is actie’