Mijn naam is Elise Houweling, ik ben 20 jaar en kom uit Purmerend. Ik studeer International Hotel & Hospitality Management en zit momenteel het tweede jaar van mijn studie.

Culinaire City Trip

Ik ben de voorzitter van het Senior Project Culinaire City Trip. Samen met mijn projectleden gaan wij een 5-daagse reis in Europa, voor de studenten van EuroCollege organiseren. Tijdens deze reis laten wij de studenten kennis maken met de cultuur en culinaire aspecten van het land. De reden dat ik heb gekozen voor de Culinaire City Trip is, omdat ik mij graag verdiep in de cultuur en culinaire aspecten van verschillende landen. Dit hoeft niet altijd buiten ons continent. Europa biedt velen mogelijkheden.

Ik ben voor het voorzitterschap gegaan, omdat ik mijn leiderschapskwaliteiten graag verder wil ontwikkelen. Hiernaast wil ik een mooie reis neerzetten, waarbij alle projectleden een gelijkwaardige inbreng hebben.

Toekomst

Na mijn studie wil ik graag in een jaar in het buitenland werken. Mijn ultieme carrièredoel is om de General Manager van een vijf-sterren hotel te worden. Als General Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele hotel. Je geeft leiding aan alle afdelingen. Het Senior Project draagt hieraan bij, omdat ik gedurende dit project leer hoe ik leiding kan geven aan een groep. Door middel van het voorzitterschap verwacht ik ook dat ik mijzelf beter leer kennen en goed in kaart kan brengen wat mijn sterktes en zwaktes zijn.

No Pain, No Gain

Het project zit vol No Pain, No Gain-momenten. Zeker met oog op de huidige situatie omtrent COVID-19, is het lastig om een reis te organiseren, maar wij houden een positieve houding en zien het rooskleurig in!

Volg Elise en de andere voorzitters van de senior projects op instagram of ontmoet ze tijdens een van onze open dagen!