“Op EuroCollege krijg je duidelijk les, en word je gemotiveerd om de lat hoger te leggen!”

Voordat Daphne afgelopen september begon op onze school heeft ze een jaartje op het ROC gezeten, waar ze een toeristische opleiding, niveau 4, heeft gevolgd. ‘Les werd er op deze school niet gegeven, het draaide puur om het maken van opdrachten achter de computer’, aldus Daphne. Hierbij was geen toezicht, wat ervoor zorgde dat veel studenten afgeleid raakten.

Structuur en versneld

Daphne heeft in september 2010 bewust gekozen voor de opleiding Evenementen en Hotelmanagement bij EuroCollege Management School. Enerzijds omdat het een versnelde opleiding is, en anderzijds omdat ze de structuur erg mistte op het ROC.

Hard werken en resultaten boeken

Spijt van haar keuze heeft ze niet. Op een open avond en tijdens het intakegesprek werd duidelijk dat het hard werken is op EuroCollege. En dat vindt ze prima! Want het harde werken werpt ook zijn vruchten af. Ze is gemotiveerd om te leren, en is trots op haar goede cijfers. ‘Mijn cijfers zijn zoveel beter dan op Havo 4’ .

Hospitality & Evenementen Management

Door haar goede cijfers, en vooral door haar getoonde motivatie is Daphne uitgenodigd voor het Hbo-klasje. Na 1 jaar Mbo kan ze wellicht intern doorstromen naar een Hbo-opleiding. ‘Door de uitnodiging voor het Hbo-klasje ben ik nog gemotiveerder!’ Daphne heeft haar toekomst helder voor ogen. Ze hoopt de hbo-opleiding Hospitality en Evenementen Management bij het EuroCollege te gaan volgen. Daarna zou ze graag nog de Hbo-opleiding International Business Languages willen doen. Voor minder doet ze het niet!