EuroCollege staat goed op je cv!

‘Vóór EuroCollege heb ik een Mbo-opleiding gevolgd in het Brabantse. Dit was ook een kleine, overzichtelijke school. Ik heb daar de niveau-4 opleiding Ontwerp gedaan. Doordat het een pilot programma was, verliep de opleiding heel vaag. En ik kwam er achter dat ik, op het tassen ontwerpen na, dat creatieve vermogen nogal mis. En dat is juist nodig op die opleiding. De aanpak op EuroCollege is meer no-ononsense.

Gelukkig kon ik in januari 2011, dus halverwege het schooljaar, terecht bij EuroCollege. Ik vind het heel erg leuk om klantgericht bezig te zijn; het lijkt me super om het straks mensen helemaal naar de zin te maken. Daarnaast ben ik echt een enorme regelneef. Zowel in de hotel- als in de evenementenbranche komt dit van pas. Beide kanten trekken me wel, en gelukkig hoef ik nu nog niet te kiezen voor een definitieve richting.

3 uur reizen per dag voor EuroCollege!

De schoolregels en pakkendag, daar schrikt Eline niet van. Het schoolconcept is tijdens de open avond goed uitgelegd. De taal Spaans oppakken was nog even spannend, maar ook dat gaat haar met de instelling ‘gewoon even doorbijten’ goed af.‘Ik ben vooral tevreden met de goede begeleiding die je op school krijgt. Als je steunlessen nodig hebt, dan word je daarvoor ingedeeld en je hebt op school tijd om een groot deel van je huiswerk te maken. Erg fijn, want iedere dag reis ik 1,5 uur enkele reis om op school en weer thuis te komen. Ik heb deze reistijd er echter wel voor over, want EuroCollege staat goed op je CV.’