“De reden dat ik Hospitality en Event Management heb gekozen op EuroCollege is dat het een opleiding is die zich specifiek richt op evenementen. Evenementen, daar ben ik altijd al in geïnteresseerd geweest. Daarnaast vind ik het ook prettig om veel tijd op school door te brengen tijdens de theorie periodes. Dit helpt mij om bezig en gemotiveerd te blijven.”

EEN COMPLEET ANDERE MANIER VAN LEREN

Rechtstreeks vanuit de middelbare school ben ik naar EuroCollege Hogeschool gegaan. Meteen heb ik de sfeer op school als zeer positief ervaren. EuroCollege is een compleet andere manier van leren. De combinatie tussen theorie en praktijk is ideaal. De geleerde stof breng je snel in de praktijk, waardoor het meer en meer gaat leven. Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Naast alle theorie ben ik op zeer veel evenementen geweest. Ik heb veel gezien en geleerd, wat mij kan helpen in de toekomst.

PRAKTIJK

Ook heb ik twee verschillende stages gedaan waar ik enorm veel geleerd heb. Mijn werkoriëntatie was bij Verwiel & Wijngaard. De zomerstage heb ik bij The Fabulous Shaker Boys doorgebracht. Dit bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele bartenders en alles daar omheen heeft mij veel ervaring bijgebracht. Ik heb de geleerde theorie in praktijk kunnen brengen en heb aan veel evenementen mogen meewerken.

INTRODAGEN ALS PROJECT

Een ander project van school zijn de Introductiedagen. Samen met negen andere studenten en twee stafleden hebben wij de eer om dat te mogen organiseren. Gedurende de hele zomer zijn wij hier mee bezig. De introductiedagen is de eerste kennismaking van de nieuwe studenten met de school. Zelf heb ik dit als geweldig ervaren. Ik ben daarom ook blij dat ik hieraan mag meewerken. Wij als commissie hopen het tot een geweldig en nu al legendarisch resultaat te brengen!

VOORZITTER GALA2010

Het komend jaar gaat Mike aan de slag als voorzitter van het senior project GALA2010. Hij heeft de zware taak gehad om het Gala2009, UTOPIA, te overtreffen.

OORDEEL ZELF OF DAT GELUKT IS