Mijn naam is Fabio Otto, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Huizen. Ik studeer International Business & Entrepreneurship aan EuroCollege en zit momenteel in het tweede jaar. Mijn motto is: “limits are like fear, they’re often an illusion”

Fresh Trash

Met trots mag ik zeggen dat ik de voorzitter ben geworden van het Senior Project Fresh Trash. Dit is een start-up, waarvoor ik het idee zelf heb bedacht in het eerste jaar van de opleiding. Het idee is dat er een apparaatje in de binnenkant van je prullenbak komt dat de vieze geuren tegen gaat. Samen met mijn Senior Projectgroep ga ik ervoor zorgen dat wij  investeerders vinden, een prototype maken en uiteindelijk aan de slag kunnen met productie. Ik wilde niet alleen voorzitter worden van dit Senior Project omdat het mijn eigen idee is, maar ook omdat ik graag leiding wil leren geven aan een groep.

Groot succes!

Uiteraard ga ik ervoor dat Fresh Trash een groot succes wordt, zodat ik hier na mijn studie mee verder kan.

Mijn ultieme doel is om mijn geld te verdienen met iets dat ik heel leuk vind.

Mijn ultieme doel is om mijn geld te verdienen met iets dat ik heel leuk vind. Later wil ik met voldoening terug kunnen kijken op mijn leven. Het voorzitterschap draagt hieraan bij, omdat het mij een voorproefje geeft van hoe het er later in het bedrijfsleven aan toe zal gaan. Door nu de ervaring op te doen in de praktijk heb ik hier later veel profijt van. Als ik later personeel in dienst neem, weet ik al wat mij te wachten staat.

Wat ik vooral verwacht te leren van het voorzitterschap is dat ik mensen kan overtuigen en meenemen in mijn verhaal. Dit is altijd een minder punt van mij geweest en het is nu tijd om dit aan te pakken.

‘No Pain, No Gain-momenten’

Tot zo ver heb ik nog geen grote ‘No Pain, No Gain-momenten’ gehad. Dit komt omdat we pas net begonnen zijn. De verwachting is dat deze momenten er zeker nog aan zullen komen.

Volg Fabio en de andere voorzitters van de senior projects op instagram of ontmoet ze tijdens een van onze open dagen!