NON FICTION!

“Ik heb voor het EuroCollege Hogere Hotelschool gekozen omdat het een kleine school is, waardoor mensen uit het bedrijfsleven les wordt gegeven in kleine klassen. Niet alleen de theorie staat is belangrijk maar ook mentaliteit die vereist is om succesvol te zijn. Discipline en duidelijkheid staan centraal en dat heb ik nodig. Daarnaast komt het woord fictie niet voor op school. Je wordt door middel van real life projecten en stages klaar gestoomd om later een top manager te worden in de hotelindustrie.”

NO PAIN

Ik ben in september 2009 begonnen aan de Hogere Hotelschool van ECHS. Het overtreft mijn verwachtingen. Ik heb hiervoor verschillende studies geprobeerd aan verschillende Hbo’s maar kon nergens mijn draai vinden. Door de persoonlijke, harde doch rechtvaardige aanpak voelde ik me direct op mijn plaats. De school biedt mij handvatten om mijn droom te verwezenlijken, een eigen hotel/hotelketen.

PASSIE

Toen ik mijn zomerstage mocht kiezen heb ik geprobeerd om mijn passie voor wijn en mijn stage te combineren. Deze combinatie vond ik bij de Terra Vitis Wine Company. Ik heb concepten geschreven voor een landelijkeTerra Vitis Wijn Club met verschillende vestiging plaatsen in hotels en restaurants. Ik was verantwoordelijk voor het uitwerken van het idee en vervolgens het te implementeren in diverse horeca gelegenheden.

VOORZITTER

Na mijn direct na mijn stage ben ik met het tweede jaar begonnen. Ik ben inmiddels voorzitter geworden van de Culinaire wijnreis. Naar mijn mening het mooiste project op school. Een wijnreis organiseren voor de studenten waar culinair genieten en wijn centraal staan.Want gaat uiteindelijk het om passie voor het hotel vak en de drijf om je dromen te verwezenlijken.