Waarom heb je voor EuroCollege gekozen?

Mijn naam is Sanne en ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding Internationaal Hotel & Hospitality Management® in het tweede jaar.De reden dat ik gekozen heb voor EuroCollege Hogeschool is de goede structuur. Die ik ook zeker nodig heb. Maar ook omdat de opleiding versneld is en om de persoonlijke aandacht die je krijgt. Je bent geen nummer.

Welke verschillen bestaan er met je vorige school?

Hiervoor heb ik op een middelbare internationale school in Kijkduin te Den Haag gezeten. Als ik EuroCollege vergelijk met mijn vorige school dan heb ik nu veel meer structuur, er zijn geen lessen die uitvallen en er zijn strikte gedrag en kleding regels. De discipline en het houden aan de deadline staan voorop.De sfeer op school is echt heel leuk. De klas is top. Iedereen kan goed met elkaar overweg.

Heb je al veel geleerd?

Ik heb tot nu toe veel geleerd. Met name tijdens de zes weken werkoriëntatie in het eerste jaar. Het was spannend ik had nog niet eerder in een hotel gewerkt.

Heb je al no pain, no gain ervaren?

Mijn eerste no pain no gain moment was de tentamenronde van het derde semester, in het jaar waarin ik ook met mijn senior project begon. Ik had toen twaalf tentamens in twee weken tijd. Mijn timemanagement vaardigheden heb ik sterk ontwikkeld. Ik heb de afgelopen periode bij EuroCollege veel zelfkennis opgedaan. Ik ben meer volwassen geworden. Vooral door de structuur van EuroCollege: de lange dagen, de opdrachten en het moeten presteren. Een ander belangrijk no pain no gain moment was mijn stage op Cyprus. Ik werkte daar vier maanden lang, zestig uur per week.

Wat ga je na EuroCollege doen?

Omdat ik pas negentien ben als ik mijn HBO EuroCollege diploma heb, wil ik nog doorgaan met studeren. Mijn interesse gaat, op dit moment, uit naar marketing.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat ik in mijn keuze ben geslaagd om een Nederlandstalige opleiding te doen. Ik zat vanaf mijn zesde tot en met mijn zeventiende jaar op een Engelstalige school. Het was een grote omschakeling en ik ben er trots op dat het gelukt is.Ik verheug me (en ben trots) op mijn komende stage van zes maanden in Maleisië.