waarom heb je voor EuroCollege gekozen?

Omdat ik op zoek was naar een school met een hardwerkende mentaliteit voelde ik me gelijk op mijn plek toen ik de open avond van EuroCollege bezocht. Ik ben altijd een persoon geweest die houdt van aanpakken waardoor ik gelijk ben gevallen voor het EuroCollege. Daarnaast sprak de sfeer tussen de studenten onderling mij erg aan omdat deze gelijk heel vertrouwend aanvoelde.

Zie je verschillen tussen EuroCollege en je vorige school?

Ik heb voorgaand aan EuroCollege een havo-opleiding gedaan op het Coornhert Lyceum in Haarlem. Deze school is veel grootschaliger en minder persoonlijk waardoor er minder een hechtere sfeer tussen de studenten en staff leden ontstaan. De twee scholen zijn totaal verschillend maar met beide manieren van studeren heb ik geen problemen. Ook vind ik dat je deze twee opleidingen niet met elkaar kunt vergelijken aangezien de studies totaal verschillend zijn.

Wat heb jij geleerd op EuroCollege?

Het belangrijkste dat ik op EuroCollege heb geleerd is wat voor persoon ik ben, waar ik voor sta en welke doelen ik in het leven heb. Door EuroCollege ben ik meer te weten gekomen over mijn persoonlijkheid en hoe ik mijn persoonlijkheid het beste kan gebruiken in de toekomst.

Jouw meest trotste momenten?

Het meest trotste moment dat ik op het EuroCollege heb meegemaakt was tijdens de afronding van het BID project

Heb jij een no pain no gain moment behaald?

Het No Pain, No Gain moment heb ik behaald in de laatste fase van het project. In de laatste fase was het hard werken voor het project en daarnaast ook hard studeren voor de tentamens. Op dit moment heb ik samen met de projectgroep alles op alles gezet om beide taken goed te volbrengen.

Hoe omschrijf je de sfeer op de school?

De sfeer op het EuroCollege kan ik in een woord omschrijven namelijk betrokken. Op EuroCollege zijn de studenten erg met elkaar betrokken omdat je heel veel tijd doorbrengt met elkaar leer je elkaar snel kennen en ontstaat er een hechte sfeer tussen de studenten. Daarnaast is er een goede band tussen de studenten en staffleden.